LDDK-20230127-0015

Hoe werkt het?

UCamp is dé expert in het ombouwen van bussen tot campers. Dit doen wij in onze Bovag erkende werkplaats. Onze gecertificeerde vakmannen bouwen de busjes om tot volledige buscampers. Bij UCamp kunt u niet alleen terecht voor de aankoop van uw camperbus, maar ook voor onderhoud, service, reparatie en keuring van uw camper!

Omgebouwde camperbus kopen

Onze enthousiaste teams in Gouda en Utrecht gaan samen met u op zoek naar uw droomcamper. Bij aflevering krijgt u een uitgebreide uitleg en demonstratie van de werking van de buscamper, door één van onze ervaren monteurs. De camperbus wordt afgeleverd met bijbehorende accessoires en wordt rijklaar voor u gemaakt.

04

Een kampeerauto of bus camper kopen die bij u past

UCamp heeft jarenlange ervaring met het ombouwen van bussen tot campers. Onze winkel is centraal gelegen in het land, waardoor wij vanuit heel Nederland gemakkelijk bereikbaar zijn. UCamp biedt het totaalpakket: wij verkopen niet alleen buscampers, wij zijn ook expert in service, onderhoud, reparatie en keuring van campers! Zo kunt u voor ieder aspect van een camper altijd bij ons terecht.